Takiego wydarzenia w Częstochowie jeszcze nie było! Kulinarne święto, gdzie szefami kuchni zostaną zawodnicy Eltrox Włókniarza Częstochowa.
Leon Madsen, Fredrik Lindgren, Jason Doyle, Paweł Przedpełski, Rune Holta, Jakub Miśkowiak, Mateusz Świdnicki, Bartek Kowalski oraz trener Marek Cieślak, zaprezentują przed gośćmi Hotelu Arche swoje kulinarne umiejętności. Wszyscy goście, którzy 29 lutego wezmą udział w wydarzeniu Livecooking – “Żużel od kuchni” oprócz możliwości spotkania zawodników Włókniarza i skosztowania ich potraw, wesprą finansowo Kamila Cieślara. Całkowity dochód z imprezy przekazany zostanie bowiem na rehabilitację żużlowca, który jako junior startował w klubie. Żużlowców swoim fachowym okiem doglądać będzie szef kuchni ArcheVita – Bartosz Musiał. Imprezę poprowadzi Ireneusz Bieleninik i Piotr Wieszczyk.
Plan wydarzenia:
29.02.2020
Start: 17:00
W cenie 160 PLN/osoba:
– kulinarne show – livecooking
– kieliszek wina na powitanie
– powitalne przekąski
– 3-daniowa kolacja serwowana: zupa, danie główne i deser
– kawa, herbata, woda, soki
– muzyka na żywo – DJ Focus
Konieczna rezerwacja stolika.*
Rezerwacje:
Recepcja Arche Hotel Częstochowa
+48 34 34 74 074
rezerwacja@hotelczestochowa.com
1 voucher = wstęp na imprezę dla 1 osoby
* ilość miejsc ograniczona
źródło: wlokniarz.com
Aby nie przegapić najciekawszych artykułów kliknij obserwuj speedwaynews.pl na Google News
Obserwuj nas!